Figyelem! A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Elfogadom és bezárás

A rejtett tó - Vászonkép, Fák, Erdő, Víz, Növények, Ősz

02146
Hover on image to enlarge
Készleten
7.600 HUF
+
Azért, hogy kihangsúlyozzuk az eredeti alkotás értékét, különleges összetételű vásznat, környezetbarát tintát, valamint magasabb szintű nyomtatási technikákat használunk. Mindezek együttvéve a színek intenzitását és a képek hosszú élettartamát biztosítják.

Leírás

Hogyan kell felszerelni?

A képeket akasztóval ellátva szállítjuk ki, falra akasztható vagy szerelhető állapotban. Az egy darabból álló képeket rögzítsük egy csavarszeggel a falra, míg a 2-5 részből állók esetében ajánlott minden darabot külön-külön egy-egy csavarszeggel a falra felfogni, a modellnek megfelelő módon.

Ugyanakkor ajánlott 1-2 cm-es távolságot hagyni a részek között.

Mi található a csomagban?

- Dekorkép termék, a kiválasztott kép a kért méretben.

Hogyan történik a kép kivitelezése?

A képet kinyomtatjuk egy speciális, ellenálló vászonra, nagy pontosságot és figyelmet igénylő módon kifeszítjük egy kemény MDF keretre, amely a vászon háta mögött takarva marad.

Következik a kép védő csomagolása egy átlátszó fóliával, amely megóvja a nedvességtől és a karcolásoktól. Ezt követi a különleges karton csomagolás, ami kivédi a szállítás és rakódás során keletkező esetleges külső mechanikai behatásokat.

A képek sarkait műanyag sarokvédők borítják, amelyek megakadályozzák a képek esetleges sérülését.

Előállítás:

Vászon A kép árnyalatainak minél hitelesebb tükrözése érdekében olyan speciális vászon anyagot használunk, amely jó minőségű pamutból készült, poliészterrel keverve. Ennek köszönhetően a Dekorkép termékek hosszú időre megőrzik a formák tisztaságát és a színek intenzitását.

Nyomtatás

A berendezés, amellyel a vászonra nyomtatunk, tökéletesen visszaadja a képek eredeti színét, mivel az adott vászon típusához kalibrálható, így a végeredmény lenyűgőző lesz. Ezen felül az előállítás környezetkímélő módon történik, és a végtermék minősége tartós marad.

A váz

A képek váza kiváló minőségű MDF keretből készül, amelyet mérnöki pontossággal vágunk a kívánt méretre.

Keretezés

A vásznat speciális eszközökkel kifeszítjük, és rádolgozzuk a vázra. A vászon előzetes kifeszítésének célja az, hogy elkerüljük a kép idővel történő megereszkedését.

A termék csomagolása

A képeket olyan fóliával vonjuk be, ami megvédi a nedvességtől és a karcolásoktól, ugyanakkor lehetővé teszi a képek biztonságos és sérülésmentes szállítását.

A termék kiszállítása

A Dekorkép termékeinek kézbesítése olyan ügynökhálózaton keresztül történik, amelyik törékeny áruk szállítására szakosodott. Minden küldeményt a ""FRAGIL"" (TÖRÉKENY) címkével látunk el, az ügynökeink megkülönböztetett figyelemmel és óvatossággal kezelik az árut.

Tulajdonságok

Formátum:
Négyszögletes
Szín:
Barna
Tájolás:
Fekvő

Vélemény

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is