Figyelem! A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Elfogadom és bezárás

A DekorKép.hu célja az, hogy segítsen megtalálni a tökéletes képet, tértől vagy stílustól függetlenül. A színek varázsától az ábrák absztraktjáig, oldalunkon felfedezheted a művészet végtelen lehetőségeit.

Minden képről különböző méretű változatot is készíthetsz! Keresd meg a tökéletes alkotást a te otthonodba!

Azért hogy kiemeljük az eredeti alkotás nagyszerűségét, különleges összetételű vásznakat, természetbarát tintákat, valamint magas szintű nyomtatási technológiát használunk. Így biztosítjuk az formák tisztaságát, a színek intenzitását, és a nyomtatások hosszú élettartamát.

A DekorKép.hu válogatásaihoz tartozó képek nemzetközileg elismert, kortárs művészek eredeti alkotásai, melyeket nemzetközi szellemi tulajdonjogok és szerzői jogok védenek.

A DekorKép.hu-t a NORAND kft. üzemelteti, egy 8 év tapasztalattal rendelkező cég, amely több, mint 500.000 gyártott és forgalmazott nyomtatott képpel büszkélkedhet.

Ha szeretnél értesítéseket kapni legfrissebb újdonságainkról, akcióinkról, kedvezményeinkről vagy akár összes tevékenységeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre! Így heti értesítőket kapsz majd azért, hogy lépést tudj tartani a legújabb és legnépszerűbb belső dekorációs divatokkal!