Figyelem! A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Elfogadom és bezárás

Magas kalap I - Vászonkép, Nő, Fülbevalók, Ember, Piros, Fehér, Fekete

Megtakarítás 30%
Hover on image to enlarge
Promo 30%
A promóció tart:
Készleten
9.857 HUF
6.900 HUF
Megtakarítás: 2.957 HUF (30%)
+

Azért, hogy kihangsúlyozzuk az eredeti alkotás értékét, különleges összetételű vásznat, környezetbarát tintát, valamint magasabb szintű nyomtatási technikákat használunk. Mindezek együttvéve a színek intenzitását és a képek hosszú élettartamát biztosítják.

Leírás

Hogyan kell felszerelni?

A képeket akasztóval ellátva szállítjuk ki, falra akasztható vagy szerelhető állapotban. Az egy darabból álló képeket rögzítsük egy csavarszeggel a falra, míg a 2-5 részből állók esetében ajánlott minden darabot külön-külön egy-egy csavarszeggel a falra felfogni, a modellnek megfelelő módon.

Ugyanakkor ajánlott 1-2 cm-es távolságot hagyni a részek között.

Mi található a csomagban?

- Dekorkép termék, a kiválasztott kép a kért méretben.

Hogyan történik a kép kivitelezése?

A képet kinyomtatjuk egy speciális, ellenálló vászonra, nagy pontosságot és figyelmet igénylő módon kifeszítjük egy kemény MDF keretre, amely a vászon háta mögött takarva marad.

Következik a kép védő csomagolása egy átlátszó fóliával, amely megóvja a nedvességtől és a karcolásoktól. Ezt követi a különleges karton csomagolás, ami kivédi a szállítás és rakódás során keletkező esetleges külső mechanikai behatásokat.

A képek sarkait műanyag sarokvédők borítják, amelyek megakadályozzák a képek esetleges sérülését.

Előállítás:

Vászon A kép árnyalatainak minél hitelesebb tükrözése érdekében olyan speciális vászon anyagot használunk, amely jó minőségű pamutból készült, poliészterrel keverve. Ennek köszönhetően a Dekorkép termékek hosszú időre megőrzik a formák tisztaságát és a színek intenzitását.

Nyomtatás

A berendezés, amellyel a vászonra nyomtatunk, tökéletesen visszaadja a képek eredeti színét, mivel az adott vászon típusához kalibrálható, így a végeredmény lenyűgőző lesz. Ezen felül az előállítás környezetkímélő módon történik, és a végtermék minősége tartós marad.

A váz

A képek váza kiváló minőségű MDF keretből készül, amelyet mérnöki pontossággal vágunk a kívánt méretre.

Keretezés

A vásznat speciális eszközökkel kifeszítjük, és rádolgozzuk a vázra. A vászon előzetes kifeszítésének célja az, hogy elkerüljük a kép idővel történő megereszkedését.

A termék csomagolása

A képeket olyan fóliával vonjuk be, ami megvédi a nedvességtől és a karcolásoktól, ugyanakkor lehetővé teszi a képek biztonságos és sérülésmentes szállítását.

A termék kiszállítása

A Dekorkép termékeinek kézbesítése olyan ügynökhálózaton keresztül történik, amelyik törékeny áruk szállítására szakosodott. Minden küldeményt a ""FRAGIL"" (TÖRÉKENY) címkével látunk el, az ügynökeink megkülönböztetett figyelemmel és óvatossággal kezelik az árut.

Tulajdonságok

Méret:
  • 100x100 cm
  • 40x40 cm
  • 60x60 cm
  • 70x70 cm
  • 80x80 cm
  • 90x90 cm

Vélemény

Bought this product
Tabloul e exact ca in poza, modern si elegant. Eu am luat varianta cea mai mare, de 100x100 si e putin cam greu pentru a fi agatat in siguranta pe perete doar prin carligul din mijlocul sasiului, deci mai mult ca sigur va trebui sa apelez la un specialist ca sa adauge si alt sistem de prindere suplimentar. Insa per total sunt foarte multumita de achizitie!
0
0
Reply
Értékelje Ön is
5.00 / 5
5 stars
1
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Értékelje Ön is
Similar products